dilluns, 9 d’abril del 2018

Una obra d'art, un document històric

Potser tantes lectures i reflexions em comencen a afectar una mica massa. Però després de fer l'última PAC de Didàctica de les cc hh i ss i TIC sobre obres d'art i documents històrics, em resulta pràcticament inevitable veure'n cada vegada més mostres al nostre voltant. Sempre des del bon humor, lluny de ferir sensibilitats, veiem com les nostres assignatures són a l'ordre del dia. Aquí us deixo una obra d'art que és document històric. O bé és un document històric convertit en obra d'art?




5 comentaris:

  1. A la presó! Terrorista!!! On vas, fen humor de la política! No polititzis l'humor!!!! XDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res més lluny de la realitat Marc!.
      Gràcies pel comentari
      Salutacions

      Elimina
  2. Molt bé Maria!! Va bé una mica d'humor, encara que si reflexiones fins on han arribat tota aquesta gent amb aquests "masters" que els han caigut del cel, potser ens hauríem de posar tots a plorar, especialment nosaltres que ens trenquem cada dia els "cuernos" per poder-nos treure dignament el Grau d'Humanitats.

    Si amb un simple carnet del PP ja ho tindríem tot solucionat!!.

    Salutacions.

    Roser.

    ResponElimina
  3. Gràcies Roser,

    Si no t’ho prens amb humor com bé dius tu, nosaltres estudiants amb certes dificultats per l’edat i les responsabilitats familiars, etc. Què hem de fer amb aquesta injustícia ara troba un nínxol a la universitat?.
    Salutacions Roser.

    ResponElimina
  4. El caso de la señora Cifuentes, uff. Ciertamente mejor hacer humor antes que llorar. Pero, antes de hacer humor mejor echarla del todo, ¿no? Me parece que todavía cobra del estado...Soy muy fan de los memes pero a veces me irrita ver la cantidad de humor que se ha generado y ver lo poco que realmente me he indignado.

    ResponElimina